Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Eng: Amanda Seyfried in nieuwe horrorfilm Things Heard & Seen op Netflix

Films | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Catherine en George verhuizen naar een oud huis op het platteland. Daar ontdekt Catherine dat hun nieuwe stulpje een huiveringwekkende geschiedenis heeft. Amanda Seyfried speelt de hoofdrol in Things Heard & Seen, waarvan net de eerste trailer is verschenen.

Een nieuwe start op het platteland van de staat New York lijkt een goed idee voor Catherine en George. Hun boerderijhuis moet nog wel flink worden opgeknapt, en daarbij stuit Catherine op een Bijbel van de vorige bewoners. Hoe meer ze ontdekt over de geschiedenis van het huis, hoe beklemmender het wordt. En ook in haar eigen relatie is niet alles rozengeur en maneschijn.

Amanda Seyfried

De nieuwe Netflix-horrorfilm Things Heard & Seen is gebaseerd op een bestseller van Elizabeth Brundage. Naast Amanda Seyfried (Les Misérables, Mamma Mia!) als Catherine zie je James Norton (Grantchester) als George. Natalia Dyer, die je kent als Nancy uit Stranger Things, is te zien in een bijrol, net als veteranen F. Murray Abraham en Karen Allen.

Trailer

De trailer van Things Heard & Seen kun je hier onder nu al bekijken. Voor de film zelf moet je nog even geduld hebben: die verschijnt op donderdag 29 april op Netflix.