Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze romantische film met Channing Tatum is een enorme hit op Netflix

Films | 15 dagen geleden | Irma Tomas

De film The Vow met  Rachel McAdams en Channing Tatum dateert al uit 2012 maar is nu alsnog een grote hit op Netflix. 

Nederlandse Netflix-kijkers hebben blijkbaar behoefte aan wat romantiek in hun leven want The Vow doet het bijzonder lekker op Netflix en verslaat wat betreft kijkcijfers zelfs de langverwachte erotische film 365 Days: This Day

Ongeluk

In The Vow spat de romantiek van je scherm met Rachel McAdams en Channing Tatum als het gelukkig gerouwde stel Paige en Leo. Nou ja, dat waren ze, totdat de twee worden aangereden door een vrachtwagen en Paige zich Leo helemaal niet herinnert. 

Jeremy en Leo

In plaats daarvan denkt Paige dat ze weer de persoon is die ze was voordat ze Leo tegen het lijf liep, toen ze nog bij haar ouders woonde en verloofd was met Jeremy (Scott Speedman). Haar ouders vinden het wel prima omdat ze Jeremy wel mogen en Leo niet, maar voor Leo is het natuurlijk afschuwelijk. Hij zet alles op alles om haar terug te winnen. 

Waargebeurd

Dat lijkt allemaal nogal vergezocht, maar The Vow is toch echt gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Kim en Krickitt Carpenter. Kim kreeg haar geheugen nooit meer terug. Of dat ook geldt voor Paige kun je zelf zien op Netflix.  

The Vow

Drama | film | 2012

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie