Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Trailer: Sterrenmusical The Prom van Ryan Murphy op Netflix

Films | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix heeft de trailer online gezet van de grootse musical The Prom, met sterren als Meryl Streep en James Corden. 

Ryan Murphy heeft de verstokte Netflix-kijker al heel wat moois gebracht. De Amerikaan is verantwoordelijk voor pareltjes als Ratched, The Politician, Pose en Hollywood. Daar komt de musical The prom bij en dit is de trailer. 

De New Yorkse musicalsterren Dee Dee Allen (Meryl Streep) en Barry Glickman (James Corden) bevinden zich niet in de beste periode van hun carrière: hun nieuwe Broadway show flopt en dat zou wel eens het einde van hun musical-loopbaan kunnen betekenen.

Emma en Alyssa mogen niet naar het gala

Elders in het land zit middelbare scholier Emma Nolan (Jo Ellen Pellman) in de put. De voorzitter van de ouderraad (Kerry Washington) heeft namelijk besloten dat zij en haar vriendin Alyssa (Ariana DeBose) niet welkom zijn op het eindejaarsgala.

Imago opkrikken

Wanneer Dee Dee en Barry over Emma’s situatie horen besluiten ze dat dit de ideale aanleiding is om hun publieke imago weer op te krikken. Samen met collega's Angie (Nicole Kidman), Trent (Andrew Rannells) en een aantal andere acteurs die wel weer wat aandacht kunnen gebruiken, doen ze er alles aan om Emma en Alyssa te helpen. 

In de soep

Maar wanneer dat totaal in de soep loopt, leren Dee Dee, Barry, Angie en Trent toch nog iets van hun egoïstische gedrag. 

The Prom staat op 11 december op Netflix

The Prom

musical | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie