Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Er is iets heel raars aan de hand met The Princess Switch: Switched Again

Films | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Fans hebben iets raar opgemerkt in de nieuwe Netflix-kerstfilm The princess switch: switched again. Daarin spelen personages die helemaal niet echt bestaan.

The princess switch: switched again speelt zich twee jaar na het eerste deel af. Daarin speelde Vanessa Hudgens twee personages die sprekend op elkaar lijken. Ze is Stacey, een bakker uit Chicago en Margaret, de gravin van Montenaro. De twee ruilen van leven zodat Margaret ook eindelijk eens kan zien hoe het is om een normaal leven te hebben. 

Verliefd

Terwijl Stacey het leven van Margaret leidt, wordt ze verliefd op de verloofde van Margaret, prins Edward. Gelukkig wordt Margaret op haar beurt verliefd op Kevin, die de beste vriend is van Stacey. 

Fiona

In het vervolg gaan Margaret en Kevin uit elkaar wanneer Margaret hoort dat Stacey op het punt staat om koningin te worden. En Vanessa Hudgens krijgt het nog drukker wanneer er een derde lookalike op de proppen komt in de vorm van het nichtje van Margaret, Fiona. 

Koning Richard en koningin Amber

Het eindigt allemaal in een climax met de kroning van Margaret en dan wordt het gek. Amber en Richard uit A Christmas prince-trilogie (ook op Netflix) zijn te gast op het feest! Leuk dat de tv-royals elkaars feest bezoeken natuurlijk maar ook in The princess switch waren Amber en Richard fictieve personen. 

A Christmas prince

In de eerste Princess switch kijkt Stacey op Netflix namelijk naar A Christmas prince op Netflix. Ook in het Princess switch-universum zijn Amber en Richard dus geen echte personen.

Gelukkig vond iemand op Twitter een redelijk bevredigende verklaring. 

 

The Princess Switch: Switched Again

komedie | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie