Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

The Princess met Joey King is een heel andere prinses dan je zou verwachten

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Hulu
©
Foto: Hulu

Prinsessen in film zijn over het algemeen elegant en lief. Zo niet Joey King in The Princess. Zij is de John Wick onder de prinsessen. En je kunt de film vanaf 1 juli zien op Disney+. 

Disney+: is dé plek om Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star te streamen. Klik hier en bespaar meer dan 15% 

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Disney+

The Princess speelt zich af in een sprookjeswereld maar het leven voor The Princess is bepaald geen sprookje. Ze moet trouwen met een man genaamd Julius (Dominic Cooper), die enkel en alleen op de troon van haar vader uit is. Wanneer de prinses het huwelijk weigert sluit Julius haar op in een toren in de hoop dat ze zich bedenkt.

Bloedvergieten

Maar The Princess ontsnapt en doet alles om haar familie en het koninkrijk van haar vader te redden. En daar komt nogal wat bloedvergieten bij kijken. In de trailer slaat ze mensen met kettingen, blijkt ze prima met een zwaard overweg te kunnen en zweert ze pas te stoppen met vechten wanneer ze het kloppende hart van Julius in haar blote handen heeft. En dat allemaal in haar trouwjurk.

Disney+: is dé plek om Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star te streamen. Klik hier en bespaar meer dan 15% 

Ga nu naar Disney+

The Princess

Actie | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie