Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wanneer komt The Old Guard 2 nu eindelijk op Netflix?

Films | 10 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het is alweer drie jaar geleden sinds we Charlize Theron 'ass zagen kicken' in de toffe actiefilm The Old Guard. Maar waar blijft dat vervolg nou?

In de film speelde Theron de knappe en oersterke Andy die al eeuwen haar best doet om levens te redden en oorlogen te voorkomen. Eeuwen, dat heb je goed gelezen. Andy en haar kameraden zijn namelijk onsterfelijk. En dat is handig wanneer je voortdurend verwikkeld bent in gevechten op leven en dood.

Lees hier onze recensie van The Old Guard

Trilogie

Vlak na de release van The Old Guard werd ons een trilogie beloofd, maar in dit tempo moeten we zelf ook onsterfelijk zijn om het einde daarvan te halen. 

Dit jaar

Het goede nieuws is dat The Old Guard 2 al is opgenomen, Netflix heeft alleen nog steeds geen releasedatum bekendgemaakt. De actiefilm schijnt gelukkig nog voor dit jaar op het programma te staan. Dus hopelijk komt de bekendmaking heel binnenkort. 

Uma Thurman

In The Old Guard 2 zien we behalve Charlize Theron nog een andere geweldige actrice, Uma Theron. En zij kan - zoals we nog weten van Kill Bill - ook aardig wat klappen uitdelen. 

The Old Guard

Actie | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie