Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

The Old Guard 2 gaat er komen

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix heeft officieel nog niets laten weten, toch kunnen we met enige zekerheid zeggen dat er echt een vervolg gaat komen op The old guard, de actiehit met Charlize Theron.

Dat is helemaal geen verrassing omdat The old guard een van de best bekeken Netflix-originals is. In de eerste maand na de release zagen al 78 miljoen mensen de film. Bovendien schreeuwde het einde van The old guard om een vervolg. 

The old guard: Forde mulitplied

Toch kwam deze zomer het bericht dat Netflix totaal geen haast maakte met een tweede deel. Waarom? Geen idee. Gelukkig zou er volgens verschillende Amerikaanse bronnen nu dan toch groen licht zijn voor een vervolg. Dat moet -net als in de stripreeks- The old guard: force multiplied gaan heten en de berichten zijn dat de hele cast van de eerste film terugkomt. 

Charlize Theron

In The old guard speelde Charlize Theron Andy, die met haar onsterfelijke kameraden Booker (Matthias Schoenaerts), Joe (Marwan Kenzari), Nicky (Luca Marinelli) en Nile (Kiki Layne) de wereld een stukje plezieriger probeert te maken door slechteriken een kopje kleiner te maken. 

Quynh

Aan het einde van deel 1 zagen we het personage Quynh opduiken dat nog een appeltje heeft te schillen met Andy. Waarschijnlijk zal dat de belangrijkste verhaallijn worden in The old guard 2

The Old Guard

actie | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie