Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Jennifer Lopez komt naar Netflix in de actiethriller The Mother

Films | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Op de vlucht voor gevaarlijke achtervolgers moet een moeder haar schuilplaats verlaten. De voormalige huurmoordenares gaat op zoek naar haar dochter, die ze lang geleden heeft achtergelaten. De actiethriller The Mother zie je volgende maand op Netflix, en Jennifer Lopez speelt de hoofdrol.

De vele fans van Jennifer Lopez zullen blij zijn met het nieuws dat hun favoriete zangeres en actrice komende maand weer te zien is in een film. The Mother verschijnt exclusief op Netflix en belooft een spannend verhaal over een moeder met een duister verleden als huurmoordenaar. Hierdoor moet ze zich schuilhouden en kan ze geen contact hebben met haar dochter. Als haar vijanden van vroeger haar dochter ontvoeren, komt de killer na tien jaar weer uit haar schuilplaats in Alaska om haar kind te redden.

The Mother

We zien Lopez vaak in romantische komedies, maar in het verleden heeft ze bewezen dat ze ook wel raad weet met een actierol, zoals in Out of Sight en Parker. In de nieuwe trailer laat ze in ieder geval zien in vorm te zijn voor een fysieke rol in een film vol actiescenes. Op 12 mei staat The Mother op Netflix.

The Mother

Actie | film | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie