Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

The Lost City met Sandra Bullock is nu te koop bij Pathé Thuis

Films | 10 dagen geleden | Judith Regeling

©
Foto: Paramount Pictures
©
Foto: Paramount Pictures

Topacteurs Sandra Bullock en Channing Tatum hebben hun krachten gebundeld voor de comedy actiefilm The Lost City. Benieuwd? De film is vanaf nu te koop bij Pathé Thuis.

Kijk nu: The Lost City op Pathé Thuis  

The Lost City draait om Loretta (Sandra Bullock), een briljante schrijfster die een teruggetrokken bestaan leidt, maar al jaren schrijft over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken. Het klinkt als een waar droomleven, maar dat verandert al snel als ze samen met Alan (Channing Tatum) - de held van al haar verhalen - op promotietour gaat. Ze wordt namelijk ontvoerd door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe) die hoopt dat ze hem kan leiden naar de oude schat van de Verloren Stad uit haar laatste verhaal.

The Lost City

Alan moet daardoor zien te bewijzen dat hij niet alleen in de boeken, maar ook in het echte leven een held is en dus gaat hij achter haar aan om haar te redden. Alleen wat hij nooit had kunnen bedenken, is dat hij hierdoor noodgedwongen moet samenwerken met zijn tegenpool om te overleven en de oude schat te vinden voor die voorgoed verloren gaat.

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien.