Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

The King's Man volgende maand al op Disney+

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

The King's Man zou in januari in de Nederlandse bioscopen gaan draaien, maar daar is het tot nu toe nog niet van gekomen. De actiefilm is vanaf 23 februari sowieso te zien op Disney+.

Wanneer de Nederlandse bioscopen eerde opengaan dan 23 februari (en dat is wel te hopen) zal de film daar alsnog gaan draaien. 

Prequel

The King's Man is de prequel van Kingsman: The Secret Service uit 2014 en Kingsman: The Golden Circle uit 2017 over een organisatie met immer zeer goed geklede spionnen. The King's Man laat zien hoe de organisatie werd geboren in de nasleep van de Eerste Wereldoorlog.  

Orlando Oxford

Oprichter Orlando Oxford (Ralph Fiennes) is dan nog een pacifist, maar na de dood van zijn vrouw Emily en zoon Conrad heeft Oxford door dat je nietsontziend moet zijn om om oorlog en ellende te voorkomen. 

The French Dispatch

Disney+ heeft volgende maand nog een goeie film in de aanbieding. Op 16 februari staat The French Dispatch online. In deze bijzondere Wes Anderson-film wordt een heel blik aan Hollywoodsterren opengetrokken: Bill Murray, Owen Wilson, Timothée Chalamet, Edward Norton, Kate Winslet en nog veel meer bekende hoofden spelen de hoofdrollen.

The French Dispatch

Komedie | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie