Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

The Greatest Beer Run Ever met Zac Efron wordt grootse speelfilm op Apple TV+

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

In het waargebeurde The Greatest Beer Run Ever doet hoofdrolspeler Zac Efron iets idioots. Hij reist naar de frontlinie van de oorlog in Vietnam om een paar soldaten die hij kent hun favoriete bier te bezorgen.

In 1967, is John 'Chickie' Donohue een 26-jarige voormalige marinier die op een avond in een New Yorkse bar de uitdaging aanneemt om wat vrienden die vechten in Vietnam een hart onder de riem te steken. Het plan is om de mannen brieven van thuis, lol en bier te bezorgen. En zo begint een gevaarlijke reis, dwars door oorlogsgebied. Onderweg ontdekt Chickie de verwoestende uitwerking die de oorlog heeft. 

Bill Murray en Russell Crowe

Zac Efron is niet de enige bekende naam die verbonden is aan de film, Bill Murray speelt The Colonel, de eigenaar van de New Yorkse bar waar het allemaal begint en de man die Chickie uitdaagt om het bier te brengen. Russell Crowe speelt een oorlogsjournalist die Chickie tegen het lijf loopt. The Greatest Beer Run Ever wordt geregisseerd door Peter Farrelly die hiervoor de Oscar-winnende speelfilm Green Book afleverde. 

The Greatest Beer Run Ever staat op 30 september op Apple TV+