Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

The Electric State met Millie Bobby Brown en Chris Pratt wordt een van de beste nieuwe Netflix-films

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

The Electric State wordt geregisseerd door de befaamde Russo-broers, gaat over een meisje en haar robot en kost meer dan 200 miljoen dollar.

De film is gebaseerd op het getekende boek van de Zweed Simon Stålenhag over een futuristische wereld waar het er minder dan gezellig aan toe gaat. Alle mensen zijn verslaafd aan een virtuele wereld en lopen de hele dag met hun VR-bril op en de straten liggen bezaaid met kapotte vechtrobots. 

Speelgoedrobot

Een tienermeisje (Millie Bobby Brown) gaat in die wereld met haar gele speelgoedrobot op zoek naar haar broer die ergens in het westen van de Verenigde Staten moet zijn. 

Billy Bob Thornton

Behalve Millie Bobby en Chris Pratt spelen ook Stanley Tucci, Jason Alexander, Brian Cox, Giancarlo Esposito en Billy Bob Thornton rollen in The Electric State. Een topcast dus. 

The Gray Man

Anthony en Joe Russo zijn ook niet de eerste de besten. De broers maakten al een flink aantal Marvel-films waaronder Avengers: Endgame en de Netflix-klapper The Gray Man met Ryan Gosling.

De opnamen van The Electric State zitten erop, maar dat betekent niet dat we de film al heel binnenkort kunnen zien. Hij wordt verwacht in 2024.

The Gray Man

Actie | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Avengers: Endgame

Actie | film | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie