Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Oscarmateriaal? The Devil All the Time volgende week te zien op Netflix

Films | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Netflix lijkt hoge verwachtingen te hebben voor The devil all the time. Voordat deze film komende week voor abonnees te zien is, draait hij in een aantal Amerikaanse bioscoopzalen.

Om in aanmerking te komen voor een Oscar moet een film enige tijd in een aantal echte bioscoopzalen te zien zijn. Films waarmee Netflix in de prijzen hoopt te vallen, worden daarom vaak op beperkte schaal aan het bioscooppubliek vertoond. Dat is ook het geval met The devil all the time, een psychologische thriller met Tom Holland (Spider-Man: homecoming), Bill Skarsgård (It) en Robert Pattinson (Twilight).

Donald Ray Pollock

The devil all the time is de verfilming van het gelijknamige boek van Donald Ray Pollock. Centraal staat de jong Arvin Russell (Holland), wiens familie bedreigd wordt door sinistere figuren: een duistere priester (Pattinson), een corrupte sheriff en een gestoord koppeltje. 

Antonio Campos

De cast bestaat verder uit bekende namen als Mia Wasikowska (Alice in wonderland), Jason Clarke (Everest) en Sebastian Stan (Captain America: the winter soldier). De film werd geregisseerd door Antonio Campos.

Trailer

Op woensdag 16 september verschijnt de film op Netflix. De trailer belooft al aardig wat duistere spanning.

The Devil All the Time

thriller | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie