Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Vervolg op Texas Chainsaw Massacre komt naar Netflix

Films | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De beruchte horrorklassieker The Texas Chainsaw Massacre deed in 1974 heel wat stof opwaaien. Er verscheen een hele rits matige vervolgen, maar deze worden allemaal genegeerd in de nieuwe Texas Chainsaw Massacre, die binnenkort op Netflix verschijnt.

De nieuwe Texas Chainsaw Massacre speelt in het heden en volgt een idealistisch jong viertal dat in een afgelegen plaatsje in Texas een eigen bedrijfje wil beginnen. Helaas kruist hun pad dat van Leatherface, de beruchte kettingzaagmoordenaar uit de originele film, die blijkbaar na bijna vijftig jaar zijn streken nog niet verloren is. Ook is er een rol weggelegd voor Sally Hardesty, het enige slachtoffer dat destijds aan de maniak wist te ontsnappen.

Texas Chainsaw Massacre

Het scenario voor Texas Chainsaw Massacre werd geschreven door Fede Álvarez en Rodo Sayagues, het duo achter de Evil Dead-remake uit 2013 en het zenuwslopende Don't Breathe uit 2016. Een van de onfortuinlijke jongeren wordt gespeeld door Elsie Fisher, die veel lof kreeg voor haar knappe hoofdrol in Eight Grade, en Alice Krige, die regelmatig opduikt in horrorrollen (Sleepwalkers, Gretel & Hansel) maar ook de koningin speelt in de drie Christmas Prince-films.

Wanneer?

Texas Chainsaw Massacre verschijnt op 18 februari op Netflix, en aan de onderstaande trailer te zien wordt het een hommage aan het origineel.