Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Stem nu!

Nomineer jouw favoriete filmquote!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Teaser: de kerstman keert terug op Netflix in The Christmas Chronicles 2

Films | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Ook deze kerst kruipen Kurt Russell en Goldie Hawn weer in de huid van Santa en Mrs. Claus. De Kerstman en zijn vrouw vliegen er weer op uit in The Christmas chronicles 2.

 

De eerste film met het acteursechtpaar was vorig jaar een grote hit voor Netflix. In de eerste week werd The Christmas chronicles 20 miljoen keer bekeken.

Concurrentie

In de VS woedt in de decembermaand altijd een felle strijd om de aandacht van de kijker. Zenders als Lifetime en Hallmark, die gespecialiseerd zijn in brave tv-films voor het hele gezin, trekken een groot publiek met hun kerstprogrammering. Vooral hier probeert Netflix wat kijkers weg te snoepen.

A Christmas Prince

Sommige kijkers kunnen maar geen genoeg krijgen van de kerstfilms op Netflix. In 2017 maakte de streamingdienst bekend dat er 53 abonnees waren die de film A Christmas prince ruim twee weken lang elke dag hadden gekeken. Sindsdien heeft Netflix elke decembermaand de nodige originele films voor de kerstliefhebber.

Teaser

De korte teaser die Netflix vandaag online plaatste belooft weer veel sfeervolle beelden van Santa's werkplaats op de Noordpool. The Christmas chronicles 2 staat vanaf 25 november op Netflix.

The Christmas Chronicles

familie | film | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie