Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Melissa McCarthy scoort als Tammy op Netflix - maar heb je haar ook in deze films gezien?

Films | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

In Nederland staat de comedy Tammy met Melissa McCarthy hoog in de Netflix Top 10. Als je fan bent van de comédienne mag je ook deze films niet missen.

Tammy

Nadat ze haar baan verliest en haar relatie stukloopt, slaat Tammy (Melissa McCarthy) op de vlucht. Ze neemt haar dronken moeder (Susan Sarandon) op sleeptouw en belandt van het ene maffe avontuur in het andere.

Zet Tammy op je kijklijst

Identity thief

Het leven van zakenman Sandy Patterson (Jason Bateman uit Ozark) komt op zijn kop te staan als zijn identiteit wordt gestolen. De dader? De schijnbaar onschuldige huisvrouw Diana (Melissa McCarthy). Maar schijn bedriegt. Je kunt Identity thief nu streamen op Netflix.

Zet Identity thief op je kijklijst

Spy

Eigenlijk doet CIA-agente Susan Cooper (Melissa McCarthy) alleen bureauwerk. Maar dan wordt ze het veld ingestuurd op een missie waar het lot van de wereld van afhangt. Een leuke knipoog naar de James Bond-films, geregisseerd door Paul Feig, de maker van Bridesmaids.

Zet Spy op je kijklijst

The heat

Nog een film van Paul Feig. In The heat moet Melissa McCarthy de spotlights delen met Sandra Bullock. Als grofgebekte rechercheur en neurotische FBI-agent zijn de twee elkaars tegenpolen. Toch zullen ze moeten samenwerken om een drugsbaron te vangen.

Zet The heat op je kijklijst

The boss

Zakenvrouw Michelle Darnell (Melissa McCarthy) draait de bak in wegens handel met voorkennis. Als ze weer op vrije voeten komt is ze klaar voor een nieuw begin in de maatschappij. De vraag is echter of de maatschappij dat wel zo'n goed idee vindt.

Zet The boss op je kijklijst

Can you ever forgive me?

Het is niet altijd lachen met Melissa McCarthy. De comédienne verraste vriend en vijand met haar serieuze rol in Can you ever forgive me? Ze kreeg er zomaar een Oscarnominatie voor! Dit drama vertelt een mooi, waargebeurd verhaal over schrijfster Lee Israel, die haar kwakkelende carrière nieuw leven inblaast door het vervalsen van brieven van bekende auteurs.

Zet Can you ever forgive me? op je kijklijst

Identity Thief

komedie | film | 2013

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Tammy

komedie | film | 2014

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie