Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Jason Momoa is uit op wraak in Sweet Girl op Netflix

Films | 3 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Jason Momoa in actie op Netflix, dat is altijd goed nieuws. De spierbundel uit Game of Thrones en Aquaman zet in Sweet Girl alles op alles om de dood van zijn vrouw te wreken. En laat dat maar aan Jason over

Momoa speelt Ray Cooper, een toegewijde echtgenoot en vader van een dochtertje. Maar wanneer zijn vrouw overlijdt aan kanker omdat een farmaceutisch bedrijf het geneesmiddel dat haar kan redden van de markt haalt, wil hij nog maar een ding: wraak! En dat begrijpen we best.

Dochter

Maar als je het opneemt tegen een groot en heel slecht bedrijf, loop je zelf ook gevaar. En dus moet Ray er ook voor zorgen dat zijn dochtertje veilig blijft. 

Jason Momoa

Naast Jason Momoa in de rol van Cooper zie je Isabela Merced als zijn dochter Rachel. De jonge actrice speelde eerder rolletjes in Transformers: The Last Knight en Sicario: Day of the Soldado, en was te zien als dappere verkenner Dora in Dora and the Lost City of Gold.

Trailer

Op 20 augustus staat Sweet Girl op Netflix, en onderstaande trailer laat al zien wat je mag verwachten aan actie en spanning!

Sweet Girl

Actie | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie