Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Er staat volgende maand een hele nieuwe generatie Spy Kids op Netflix

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

De vierde Spy Kids-film dateert uit 2013 maar er staat een hele nieuwe aan te komen op Netflix.

In 2001 maakte Robert Rodriguez de allereerste Spy Kids-film. In die film draaide het om Carmen en Juni Cortez die betrokken raakten bij de core-business van hun ouders, spionnenwerk. De twee kwamen in allerlei spannende avonturen terecht waarbij ze vaker dan 1 keer de wereld redden. Er volgden in de loop der jaren nog drie Spy Kids-films, maar de laatste dateert alweer uit 2013. 

Virus

Nu staat er een nieuwe Spy Kids op stapel met nieuwe kinderen. Maar het verhaal blijft ongeveer gelijk. De kinderen van de beste geheim agenten ter wereld helpen onbedoeld een machtige videogames-ontwikkelaar een virus los te laten op de wereld dat hem de macht geeft over alle technologie. Daarop moeten de kinderen hun ouders en de wereld zien te redden.

Gina Rodriguez

De hoofdrollen zijn voor Connor Esterson en Everly Carganilla. De ouders worden gespeeld door Zachary Levi en Gina Rodriguez (geen familie van Robert).  Billy Magnussen is de slechterik van de film. 

Familieproject

Ook dit deel is weer geregisseerd door Robert Rodriguez die de film schreef met zijn zoon Racer en zijn andere zoon Rebel componeerde de muziek. 

Spy Kids: Armageddon staat vanaf 22 september op Netflix.