Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Spannend: erotische thriller Fair Play komt naar Netflix deze herfst

Films | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

Fair Play gooide hoge ogen op het Sundance-filmfestival en staat in oktober op Netflix.

Luke en Emily werken voor een grote beleggingsmaatschappij en krijgen een relatie, wat eigenlijk tegen de regels is. Als een van hen vervolgens promotie maakt, komt de relatie onder hoge spanning te staan.

Fair Play

Fair Play was begin dit jaar al te zien op het Sundance-filmfestival, waar hij zeer goede kritieken kreeg. Recensenten noemden de film scherp, intelligent, sexy en een geslaagde update van het erotische thrillergenre dat erg populair was in de jaren 90 (Basic Instinct, Disclosure).

Phoebe Dynevor

De rol van Emily in Pair Play is voor Phoebe Dynevor, die vooral bekend is als Daphne uit het eerste seizoen van Bridgerton. Luke wordt gespeeld door Alden Ehrenreich, die eerder te zien was in de Star Wars-film Solo en onlangs nog in Oppenheimer. Eddie Marsan (The Thief, His Wife and the Canoe) speelt de baas van de geliefden.

Netflix

Helaas moet je nog even geduld hebben voordat je Fair Play op Netflix kunt zien. De thriller staat pas voor 13 oktober in de planning. Aan onderstaande trailer te zien, is hij het wachten echter zeker waard.