Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Spaanse slasherfilm El Club de los Lectores Criminales nog deze maand op Netflix

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

Een lekkere horrorfilm is nooit weg en de Spaanse slasherfilm El Club de los Lectores Criminales belooft er zo eentje te worden.

Een goede slasherfilm heeft altijd een paar belangrijke ingrediënten: de dader is een psychopatische moordenaar. Er vallen veel slachtoffers die over het algemeen jong zijn. De dader maakt gebruikt van een specifiek, vaak bijzonder wapen en er is bloed, heel veel bloed.

Acht jongeren

Het Spaanse El Club de los Lectores Criminales lijkt al die ingrediënten in huis te hebben. De film gaat over acht jongeren die een grap uithalen die dodelijk blijkt te zijn. Ze sluiten een pact om nooit meer over de gebeurtenis te praten. Maar dan krijgen ze een heel vervelend bericht.

Enge clown

Iemand weet wat ze hebben gedaan en dreigt hun geheim te onthullen via een boek op social media. Iedere keer wanneer een hoofdstuk verschijnt, wordt een van hen vermoord door een engerd met een clownmasker. 

25 augustus

De vrienden verdenken natuurlijk elkaar en terwijl ze proberen uit te vinden wie de moordenaar is, moeten ze rennen voor hun leven. 

El Club de los Lectores Criminales staat op 25 augustus op Netflix.