Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze Netflix-docu vertelt het echte verhaal achter How to Sell Drugs Online (Fast)

Films | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Sinds deze week staat het derde seizoen van How to Sell Drugs Online (Fast) op Netflix. De serie is gebaseerd op een ongelooflijk maar waargebeurd verhaal, dat volgende week wordt verteld in een speciale docu.

In de serie How to Sell Drugs Online (Fast) bouwt een stel tieners vanuit hun slaapkamer een drugsimperium door pillen en andere drugs te verkopen via het internet. De grote inspiratie voor de serie was Max S., die onder zijn online identiteit Shiny_Flakes in twee jaar uitgroeide tot een van de grootste drugsdealers in Duitsland. Toen Max in 2015 tegen de lamp liep, vond de politie op zijn slaapkamer 320 kilo aan allerhande drugs en 48.000 euro in cash.

Shiny_Flakes

Max S. alias Shiny_Flakes stond model voor Moritz uit How to Sell Drugs Online (Fast). In de nieuwe Netflix-documentaire Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord vertelt hij zelf hoe het allemaal echt is gebeurd. Het verhaal van Max is nauwelijks minder bizar dan de serie en verplichte kijkkost voor de fans van de Duitse serie. 

Trailer

Momenteel zit Max S. een gevangenisstraf uit van zeven jaar. Hier onder zie je alvast een voorproefje van de documentaire. Op 3 augustus staat Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord op Netflix. 

How to Sell Drugs Online (Fast)

Komedie | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie