Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Seven Kings Must Die heeft een trailer

Films | 21 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Viking-fans wachten al naarstig op The Last Kingdom-film Seven Kings Must Die. Dankzij de trailer weten we nu in ieder geval waar de film over gaat. 

Seven Kings Must Die vertelt het einde van het verhaal van Uhtred van Bamburgh (Alexander Dreymon), de Saks die werd opgevoed als Deen en de rest van zijn leven vocht om het huis van zijn voorvaderen te heroveren. Dat lukte in de finale van seizoen 5 van The Last Kingdom, maar hij heeft nog heel wat te doen voor hij zijn zwaard aan de wilgen kan hangen. 

De troon van Engeland

Na de dood van koning Edward ontstaat er een strijd om de kroon, waarbij rivaliserende erfgenamen en mensen van buiten om de macht strijden. En wanneer een groep mensen Uhtreds hulp inroept bij hun plannen, moet hij kiezen tussen degenen om wie hij het meest geeft en de droom van een verenigd Engeland.

Wie zijn de zeven koningen?

Wie de zeven koningen uit de titel zijn, is nog niet helemaal duidelijk, maar het Twitter-account van The Last Kingdom heeft een foto geplaatst van Ingilmundr, een nieuw personage dat zijn intrede doet. Ingilmundr is een Deens leider die (zo weten we uit de boeken) een belangrijke invloed heeft op het leven van Uhtred. 


Seven Kings Must Die staat vanaf 14 april op Netflix.

The Last Kingdom

Historisch | serie | 2018

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

Actie | film | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie