Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Ronkende motoren en gierende banden in actiecomedy Seoul Vibe op Netflix

Films | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In 1988 is Zuid-Korea in de ban van de Olympische Spelen die in hoofdstad Seoul worden georganiseerd. Tegen deze achtergrond werkt een bende straatracers samen met justitie om een grote corruptiezaak rond te krijgen. De zomerse actiecomedy Seoul Vibe zie je binnenkort op Netflix, dat een veelbelovende trailer lanceerde.

In het Seoul van de jaren tachtig wanen de straatracers van het Sanggye-dong Supreme Team zich heer en meester over de straten van de stad. Maar tijden veranderen. Het moderne Zuid-Korea wil de wereld zijn beste kant laten zien tijdens de Olympsche Spelen die in Seoul plaatsvinden, en tegelijkertijd afrekenen met de cultuur van corruptie die het land plaagt. Dong-wook, zijn maten, en zijn zus Yoon-hee - leidster van de grootste motorclub van de stad - worden door het openbaar ministerie ingeschakeld om geldkoffertjes te verplaatsen en de zwartgeldstromen in kaart te brengen.

Seoul Vibe

De trailer van Seoul Vibe ademt de sfeer van de jaren tachtig, met retro wagens, kleding en muziek. Hoofdrolspeler Yoo Ah-in ken je misschien van de Netflix-serie Hellbound, de zombiefilm #Alive of de arthousehit Burning. Zusje Yoo-hee is een rol van Park Ju-hyun, hoofdrolspeelster in de Netflix-serie Extracurricular.

Datum en trailer

Zuid-Koreaanse actiefilms stellen zelden teleur, en daarom hebben we hoge verwachtingen van Seoul Vibe. Check de trailer hieronder en kijk de hele film vanaf 26 augustus op Netflix.

Seoul Vibe

Actie | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie