Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Ook deze maand op Disney+: Secret Society of Second-Born Royals

Films | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Na het langverwachte Mulan heeft Disney+ deze maand nog een film voor je die wegens het coronavirus werd uitgesteld. Secret society of second-born royals vertelt een gloednieuw verhaal over prinsessen, superkrachten en een geheim genootschap.

Secret society of second-born royals werd exclusief gemaakt voor streamingdienst Disney+ en Disney Channel, en is dus nergens anders te zien. Centraal staat Sam, een rebelse prinses van het koninkrijk Illyria. Sam is niet de oudste is in het koninklijke gezin, en is dus niet bestemd voor het koningschap. Toch is er een heel bijzondere rol voor haar weggelegd, en dat heeft alles te maken met haar superkrachten.

Superprinsessen

De mix van prinsessen en superkrachten past natuurlijk geweldig goed bij het moderne Disney. Als je de trailer bekijkt, zul je zien dat er ook nog een Harry Potter-sausje over het verhaal is gegoten. Alles bij elkaar lijkt het daarom een gegarandeerde hit bij niet al te jonge kinderen en tieners.  

Peyton Elizabeth Lee

De rol van Sam in Secret society of second-born royals wordt gespeeld door Peyton Elizabeth Lee. De Chinees-Amerikaanse Peyton is pas 16, maar nu al een Disney-veteraan. Ze speelde eerder de titelrol in de Disney-serie Andi Mack.

Disney+

Secret society of second-born royals stond eerder in de planning voor afgelopen zomer, maar de release moest als gevolg van de corona-epidemie worden uitgesteld. Vanaf 25 september staat de film op Disney+.