Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix geeft Royalteen een vervolg over prinses Margrethe

Films | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het einde van de Noorse tienerfilm Royalteen riep nogal wat vragen op bij de kijkers. Wat is er gebeurd met prinses Margrethe? Het antwoord komt in een vervolg dat je komende maand kunt zien op Netflix.

Vorige zomers maakte de maker van de Noorse serie Hjem til Jul de romantische tienerfilm Royalteen. Hierin kreeg kroonprins Kalle een relatie met burgermeisje Lena. Ondertussen heeft Lena echter de nodige geheimen voor haar koninklijke lover. Zo heeft Kalle geen idee dat Lena een roddelblog heeft waarin het feestgedrag van de prins regelmatig aan de kaak werd gesteld. Voor alle fans van Royalteen is er nu een vervolg in aantocht.

Royalteen: Prinsesse Margrethe

In Royalteen: Prinsesse Margrethe verschuift de aandacht van prins Kalle naar prinses Margrethe (Elli Rhiannon Müller Osborne). Margrethe keurt de relatie van haar broer af en probeerde Lena met chantage af te schrikken, maar dat liep slecht af. Na het rampzalig verlopen schoolfeest uit de eerdere film worstelt Margrethe met haar koninklijke taken. Terwijl ze een dapper gezicht trekt heeft ze het steeds moeilijker en snakt ze naar een normaal leven.

Datum en trailer

Het tienerdrama Royalteen: Prinsesse Margrethe staat op 11 mei op Netflix.

Royalteen

Drama | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie