Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Al heel snel op Disney+: de animatiefilm Ron's Gone Wrong

Films | 5 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Hij draait nu nog in de bios, maar over een paar weken zie je hem al thuis op Disney+. De nieuwe animatiefilm Ron's Gone Wrong speelt in de toekomst en vertelt een verhaal over de vriendschap tussen een jongen en zijn robot, waaraan een steekje los zit.

De periode tussen het moment waarop een film in de bioscoop verschijnt en je hem thuis kunt streamen is de laatste tijd steeds korter geworden. Daar profiteer je van met een abonnement op Disney+, want volgende maand kijk je daar naar Ron's Gone Wrong, een animatiefilm die nu nog in de bios draait.

Ron's Gone Wrong

In de toekomst hebben alle kinderen een B-bot: een robotvriendje dat helpt om vrienden te maken en mensen te leren kennen via het internet. Alle kinderen behalve Barney dan, die daardoor op school aardig buiten de boot valt en zelfs gepest wordt. Als zijn ouders een B-bot voor hem kopen die een beetje beschadigd is, blijkt dat deze nogal apart gedrag vertoont. Barney doopt zijn nieuwe vriend Ron, maar de fabriek wil de ontspoorde robot vernietigen.

15 december

De Engelstalige versie van Ron's Gone Wrong heeft stemmen van veel bekende acteurs, zoals Jack Dylan Grazer, Zach Galifianakis en Ed Helms. Hier zie je alvast de trailer, en vanaf 15 december staat Ron's Gone Wrong op Disney+