Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Romcom The Perfect Find dendert de Netflix top10 binnen

Films | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Chris Hemsworth staat nog steeds fier bovenaan, maar sinds een paar dagen vindt de actieheld uit Extraction 2 volledig onverwacht de acteurs uit de romcom The Perfect Find naast zich in de hitparade van de best bekeken films op Netflix. 

In The Perfect Find is Jenna (Gabrielle Union) aan het einde van haar latijn. Ze had een veelbelovende carrière in de mode en stond met haar vriend op menige cover totdat hij het uitmaakte en ze werd ontslagen. Sindsdien ligt Jenna vooral in bed te huilen in het huis van haar ouders.

Aartsvijand

De moeder van Jenna geeft haar uiteindelijk een schop onder haar hol en zo belandt Jenna in een appartement in Brooklyn en op het kantoor van haar aartsvijand Darcy, om daar om een baan te smeken. Die krijgt ze, maar op een voorwaarde. Jenna moet binnen 90 dagen mensen zo ver krijgen om te betalen voor content. En dat is geen sinecure. 

Keith Powers

Om te vieren dat ze een baan heeft, geven Jenna's vriendinnen een feestje waar ze zoent met ene Eric (Keith Powers). Hoewel Eric een jaar of twintig jonger is dan Jenna is er natuurlijk geen man overboord. Behalve dan wanneer blijkt dat Eric ook haar directe collega is. En het wordt allemaal nog gênanter wanneer uitkomt dat Erik de zoon is van Darcy.

The Perfect Find krijgt aardige recensies dus het zou zo maar kunnen dat de film nog een tijdje in de top 10 bivakkeert.