Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wie is Christina Milian, de ster van Resort to Love op Netflix?

Films | 3 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

De romcom Resort to Love is deze zomer een grote verrassingshit op Netflix. Hoofdrolspeelster Christina Milian speelt zangeres Erica, en die rol is haar op het lijf geschreven. Christina begon haar eigen carrière namelijk als zangeres.

Liefhebbers van de romantische comedy's op Netflix hebben Christina Milian waarschijnlijk al vaker gezien. Ze speelde namelijk ook de hoofdrol in Falling Inn Love. In die film wordt ze eigenaar van een vervallen B&B in Nieuw-Zeeland en valt ze voor een stoere klusjesman. 

Resort to Love

In Resort to Love heeft Christina Milian het in de rol van Erica minder goed getroffen in de liefde. Nadat haar relatie en carrière op de klippen zijn gelopen, kan ze als zangeres aan de slag op een luxe vakantieresort. Ze weet dan nog niet dat ze moet optreden op het huwelijksfeest van haar ex. Maar op zo'n idyllische locatie ligt de romantiek gelukkig altijd op de loer. Resort to Love werd geproduceerd door singer-songwriter Alicia Keys.

Muziek en film

Als je je afvraagt hoe Erica in de film aan zo'n goede zangstem komt, dan is dat makkelijk te verklaren. Voordat Christina Milian ging acteren, had ze al veel succes als zangeres. Ze debuteerde in 2001 op haar twintigste met de single 'AM to PM'. Milian bedankte voor een rol in The Mickey Mouse Club, de springplank voor sterren als Justin Timberlake en Britney Spears, en besloot op eigen kracht haar acteerdroom waar te maken. Met een tweede Netflix-succes op haar naam lijkt dat te zijn gelukt.

Resort to Love

Drama | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie