Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Oh nee, de remake van Home Alone is helemaal ruk

Films | 22 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Home Sweet Home Alone, de remake van de klassieker Home Alone op Disney+ is drie keer niks. Dat kunnen we wel concluderen na het lezen van de recensies.

Home Sweet Home Alone is alweer de zesde film nadat Macauley Culkin zijn huis verdedigde tegen twee boeven in de jaren negentig. De ene film was beter dan de andere, maar misschien hadden ze bij Disney deze verfilming beter kunnen overslaan. 

De boeven zijn geen boeven

De boeven zijn deze keer niet echte boeven maar het doodgewone stel Pam en Jeff, dat gedwongen is hun huis te verkopen omdat ze financieel aan de grond zitten. Maar er is hoop wanneer ze ontdekken dat een pop die ze in hun bezit hebben, heel erg kostbaar is zodat ze hun huis kunnen behouden. 

Max steelt de pop

Nadat Max (Archie Yates) naar de badkamer is geweest tijdens het open huis van Pam en Jeff ontdekt het stel dat de pop foetsie is. Dat kan alleen maar Max zijn geweest. Die is inmiddels alleen thuis omdat zijn ouders naar Tokio zijn gevlogen zonder hem. En zo komt het dat Max moet afrekenen met Pam en Jeff die hun pop terug willen. 

Het grote probleem

Het grote probleem van de film is natuurlijk dat Pam en Jeff geen criminelen zijn maar een aardig stel dat heel terecht die pop terugwil en dat Max een vervelend rijk joch is dat die pop terug moet geven in plaats van die arme Pam en Jeff pijn doen. 

Max is een eikel

De woorden die veel terugkomen in de verschillende recensies zijn: saai, niet grappig, het kind is een eikel, gemeen en vreugdeloos. Je kunt jezelf dus een kostbare anderhalf uur van je leven besparen door Home Sweet Home Alone lekker te laten en in plaats daarvan andere leuke titels op Disney+ bekijken

Home Sweet Home Alone

Actiekomedie | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie