Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Enge horrorfilm Relic staat nu op Netflix (een van de beste films van 2020)

Films | 9 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De Australische horrorfilm Relic moet het niet hebben van de schrikmomenten maar van de enge sfeer en de totale griezeligheid. Veel recensenten noemden deze film een van de beste van 2020. En hij staat nu op Netflix!

Relic ging in 2020 in de VS in première maar omdat daarna de bioscopen dichtgingen, zag nog bijna niemand de film over Kay (Emily Mortimer) en haar moeder Edna (Robyn Nevin) een oudere weduwe die alleen in een afgelegen huis in Australië woont.

Lees hier of je Relic moet checken óf skippen

Vermist

Kay en haar moeder zijn niet erg hecht maar wanneer Edna ineens vermist raakt, gaan Kay en haar dochter Sam (Bella Heathcote) natuurlijk wel meteen op zoek in de bosrijke omgeving van het huis. Na een tijdje duikt Edna weer op, maar ze wil niet zeggen wat er is gebeurd.

Alzheimer

Moeder Edna lijkt sowieso niet meer de oude en Kay en Sam vermoeden dat ze Alzheimer heeft. En langzamerhand beginnen ze ook te denken dat iets in het huis Edna beheerst. Relic is wat ze 'slow burn horror' noemen. Een film die langzaam toewerkt naar het vernietigende einde. 

Nu op Netflix

Relic staat nu op Netflix. Of deze echt de moeite waard is? Lees dan onze recensie van Relic

Relic

Horror | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie