Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Bridgerton-held Regé-Jean Page in Netflix-film The Gray Man

Films | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Regé-Jean Page beleefde zijn doorbraak dankzij de Netflix-serie Bridgerton en stoot nu door naar een nieuwe Netflix-film met een absolute topcast: The Gray Man

Regé-Jean Page komt op de set o.a. Ryan Gosling, Chris Evans en Billy Bob Thornton tegen. The Gray Man wordt de duurste Netflix-film tot nu toe met een budget van rond de 200 miljoen. 

Nieuwe James Bond

De streamingdienst heeft dan ook grootse plannen met The Gray Man dat een soort nieuwe James Bond-reeks moet worden. De film is gebaseerd op de boeken van Mark Greaney over freelance huurmoordenaar en voormalig CIA-agent Court Gentry (Ryan Gosling). Chris Evans speelt CIA-agent Lloyd Hansen, die Gentry uit moet schakelen en hem daarvoor over de hele aardbol achtervolgt. 

Lees ook: Wanneer komt Bridgerton seizoen 2 op Netflix?

Joe en Anthony Russo

Joe en Anthony Russo regisseren de boel, zij zijn ook verantwoordelijk voor Avengers: Endgame. De opnamen van The Gray Man starten over twee weken in Los Angeles. 

Regé-Jean Page

Regé-Jean Page is goed bezig. hij heeft ook al een rol te pakken in de  aankomende Dungeons & Dragons-film die door Paramount wordt gemaakt.