Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Razend populaire Bon Bini Holland 3 met Jandino in december op Videoland

Films | 10 dagen geleden | Irma Tomas

Bon Bini Holland 3 won dit jaar tijdens de uitreiking van de Gouden Kalf de publieksprijs. Massa's mensen vinden Jandino Asporaat en al zijn typetjes geweldig leuk. Je kunt de film op 30 december zien op Videoland. 

Jandino was al ongelooflijk succesvol met Bon Bini Holland 1 en 2 en Bon Bini: Judeska in Da House dus een vierde deel kon niet uitblijven. 

F.C. Kip

Het verhaal van Bon Bini Holland heeft niet veel om het lijf maar dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet. Kip-koerier Robertico doet zich ditmaal voor als de eigenaar van F.C. Kip om indruk te maken op Zoë, de vrouw van zijn dromen. En in die hoedanigheid leidt hij ook de onderhandelingen met de Amerikaanse fastfood-keten Wicked Chicken.

Judeska

Intussen zit Robertico's tante Judeska op de New York Fashion Week en drijft Rotterdamse Gerrie totaal tegen haar zin ergens op een cruise-schip in de Caribban.

Rico Verhoeven

Niet alleen Jandino is te zien, Rico Verhoeven, Tineke Schouten, Tygo Gernandt, het jonge model Summer de Snoo, Najib Amhali en Roué Verveer spelen allemaal gastrollen. 

Bon Bini Holland 3

Komedie | film | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie