Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Vandaag gratis op Pathé Thuis: Prisoners of the Ghostland met Nicolas Cage

Films | 30 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

In de periode voor kerst deelt Pathé cadeautjes uit. Op de Pathé Adventskalender vind je elke dag een aanbieding, korting en af en toe zelfs een gratis film. Zoals vandaag! Wie zich aanmeldt kijkt vandaag op Pathé Thuis gratis naar de actiefilm Prisoners of the Ghostland met Nicolas Cage.

Prisoners of the Ghostland is een film uit 2021, dus geen oude koek. Nicolas Cage speelt de naamloze held van de film, een bankrover die na een uit de hand gelopen overval wordt gearresteerd. Hij krijgt echter de hand om zijn vrijheid terug te winnen, want de boosaardige gouverneur heeft een meedogenloze waaghals nodig om zijn verdwenen kleindochter terug te halen uit een gebied waar de politie niet durft te komen. Er zitten wel wat haken en ogen aan de missie, die Cage letterlijk de kop kan kosten als hij niet precies doet wat hem opgedragen wordt.

Nicolas Cage

Cage heeft in de film gezelschap van Sofia Boutella in de rol van de kleindochter Bernice. Boutella speelde eerder een leuke schurkenrol in Kingsman: The Secret Service en een bloeddorstige mummie in The Mummy.

Prisoners of the Ghostland

Probeer onderstaande trailer, of probeer de hele film op Pathé Thuis: zoals gezegd, het is gratis!

Prisoners of the Ghostland

Actie | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie