Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nicolas Cage-film Primal scoort alsnog op Netflix

Films | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Soms krijgt een film die door de bioscopen over het hoofd is gezien alsnog een kans bij een streamingdienst. Dat lijkt het geval met de actiefilm Primal met Nicolas Cage, die het deze week erg goed doet op Netflix.

In Primal is Nicolas Cage te zien als Frank Cage, een jager op groot wild in de Braziliaanse jungle. Zeg maar het type dat mensen als Joe Exotic (Tiger King) hun collectie helpt aan te vullen. Met zijn laatste vangst, een gigantische witte jaguar, vaart hij aan boord van een vrachtschip naar de VS.

Nicolas Cage

Op hetzelfde schip reist een stel special forces mee met een al even gevaarlijke lading: huurmoordenaar Richard Loffler. In een Nicolas Cage-film kun je niet verwachten dat de jaguar en de moordenaar braaf in hun kooi blijven. 

Kevin Durand

Naast Nicolas Cage zie je in Primal de acteur Kevin Durand in de rol van Loffler. Je kunt Durand kennen uit series als Lost, Vikings en Ballers. Een kleinere rol is er voor Famke Janssen, de Nederlandse actrice uit de eerste paar films over de X-Men en de Taken-films.

Nick Powell

Primal werd geregisseerd door Nick Powell, die in de filmbusiness begon als stuntman. Powell draaide vijf jaar eerder de historische actiefilm Outcast, ook met een hoofdrol voor Nicolas Cage.

Trailer

Deze week staat Primal in Nederland in de top tien van best bekeken titels op Netflix. Hier onder zie je alvast de trailer.

Primal

actie | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie