Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast - Verborgen Parels op Netflix: Cargo, de zombiefilm met een ziel

Films | 19 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Cargo (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: Cargo (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

Dacht jij dat je Netflix al helemaal hebt uitgespeeld? Wij dachten van niet. In het tweede seizoen van onze podcast Wij Kijken Alles bespreken Jeroen en Irma in 10 minuten de verborgen pareltjes op Netflix.

We zoeken de mooiste, grappigste, leukste en spannendste films, series en documentaires uit op de streamingdienst die je bijna zeker nog niet kent. En dat is hartstikke zonde omdat deze pareltjes geweldig zijn. Vooral handig wanneer je niet al te veel tijd hebt om podcasts te luisteren. De Verborgen Pareltjes-podcast van TVgids.nl duurt namelijk maar 10 minuten en is evengoed hartstikke leuk. 

Cargo (Netflix)

In de tweede aflevering bespreken we de film Cargo op Netflix. En nu niet meteen afhaken wanneer we zeggen dat het hier om een zombiefilm gaat, want Cargo is echt veel meer dan alleen dat. Deze Australische film gaat over liefde, ouderschap en menselijkheid. En Cargo heeft nog een behoorlijk pluspunt in huis; de hoofdrol wordt gespeeld door Martin Freeman die eigenlijk altijd goed is.

Waar vind je Wij Kijken Alles?

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou SpotifyApple PodcastsPodimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen.