Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Podcast - Verborgen Parels op Netflix: Beirut, een thriller die je op het puntje van je stoel houdt

Films | 24 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Beirut (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)
©
Foto: Beirut (Netflix) / Wij Kijken Alles (TVgids.nl)

Dacht jij dat je Netflix al helemaal hebt uitgespeeld? Wij dachten van niet. In het tweede seizoen van onze podcast Wij Kijken Alles bespreken Jeroen en Irma in 10 minuten de verborgen pareltjes op Netflix.

Beirut (Netflix)

De film Beirut is helemaal ondergesneeuwd op Netflix en dat is zonde omdat het een heel erg goede film is. Zeker als je van politieke thrillers houdt die je op het puntje van je stoel houden. Jon Hamm speelt de hoofdrol als dronken droppie die een ex-collega moet zien te redden uit handen van terroristen in het Beirut van de jaren tachtig. Het mooie is dat je van Beirut ook nog heel veel leert over de stad die ooit het Parijs van het Verre Oosten werd genoemd maar sindsdien volledig aan gort werd geschoten.  

En Jon Hamm is weer eens fantastisch. Waarom krijgt die man niet meer goede rollen? De andere hoofdrolspeler in Beirut is Rosamund Pike

Waar vind je Wij Kijken Alles?

Wij Kijken Alles beluister je via zo'n beetje alle apps die je maar kunt bedenken, of het nou SpotifyApple PodcastsPodimo of Google Podcasts is. Je kunt ons bijna niet missen.

Beirut

Misdaad | film | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie