Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze onbekende parel staat nu op Netflix: The Peanut Butter Falcon

Films | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

The Peanut Butter Falcon uit 2019 is helemaal geen bekende film maar dat is geheel ten onrechte. Iedereen zou deze heerlijke, hartverwarmende film moeten zien. En dat kan, want hij staat nu op Netflix.

De hoofdrollen in het drama zijn voor een geweldige Shia LaBeouf en Dakota Johnson maar de show wordt gestolen door Zack Gottsagen voor wie deze film speciaal werd geschreven. 

Onder de indruk

Schrijvers/regisseurs Tyler Nilson en Mike Schwartz ontmoetten Zack, die het Syndroom van Down heeft, op een kamp voor acteurs met een beperking en waren dermate onder de indruk van zijn talent dat ze het de hele wereld wilden laten zien. 

Worstelschool

En Zack stelt niet teleur. Hij speelt Zak, een jonge man die grotere dromen heeft dan de saaie instelling waarin de autoriteiten hem hebben weggestopt. En daarom besluit Zak uit te breken om naar de worstelschool van zijn held te reizen. De bezorgde vrijwilliger Eleanor (Dakota Johnson) reist hem achterna. 

Shia LaBeouf

De enige die Zak wel voor vol aanziet is Tyler (Shia LaBeouf) een visser die in een oorlog is verwikkeld met asociale krabvissers die zijn terrein proberen in te pikken. En dit alles speelt zich af in de broeierige omgeving Outer Banks in North Carolina. Gaat dat zien! 

Heb je geen Netflix maar wel Videoland? Daar kun je 'm ook streamen.