Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Pain Hustlers op Netflix belooft een lekker spannende film te worden

Films | 2 maanden geleden | Irma Tomas

Pain Hustlers ging in première op het Filmfestival van Cannes en Netflix zag zoveel brood in het misdaaddrama met Emily Blunt dat de streamingdienst zijn portemonnee trok.

En het zou best kunnen dat Pain Hustlers het geld waard is, want het verhaal klinkt boeiend. Emily Blunt speelt Liza Drake, een werkloze moeder van een jonge dochter.

Farmaceutisch bedrijf

Uit pure wanhoop neemt ze een baantje bij een farmaceutische start-up waar het helemaal niet zo goed mee gaat. Maar dankzij de ambitie en charme van Liza, doet het bedrijf ineens goede zaken. En ook Liza verdient ineens een aardig centje.

Complot

Alles stort in wanneer ze ontdekt dat er een misdadig complot schuilgaat achter het bedrijf.

Waargebeurd

Wanneer je denkt dat het plot wat vergezocht is, dan zit je ernaast. Pain Hustlers is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In 2017 weden de bazen van Insys Therapeutics aangeklaagd omdat ze hun patiënten niet hadden voorgelicht over de gevaren die hun pillen met zich meebrachten. 

Painkiller

Films en series over pillen die meer goed dan kwaad doen, zijn best in. We hadden al de serie Dopesick op Disney+ en vanaf 10 augustus staat de serie Painkiller op Netflix.  

Releasedatum

Behalve Emily Blunt zie je ook Chris Evans, Andy Garcia, Catherine O’Hara en Jay Duplass in Pain Hustlers en de film staat op 27 oktober op Netflix.