Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Vanaf vandaag op Netflix: futuristische actie in Outside the wire

Films | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Een jonge dronepiloot wordt het oorlogsgebied ingestuurd voor een gevaarlijke missie, maar zijn nieuwe kapitein is niet wat hij lijkt. Outside the wire zie je vanaf vandaag op Netflix.

Netflix beloofde zijn abonnees in 2021 elke week minstens een nieuwe film. Vaak verschijnt die op vrijdag in beeld. Vandaag is dat Outside the wire, een futuristische actiefilm met Anthony Mackie (Falcon uit de Avengers-films). 

Androïde

Het is het jaar 2036 en er woedt een oorlog in Oost-Europa. De getalenteerde dronepiloot Thomas Harp (Damson Idris) bestuurt toestellen vanaf afstand. Na een iets te riskante actie wordt hij gestraft: Thomas wordt het heetst van de strijd ingestuurd. Zijn nieuwe kapitein Leo (Anthony Mackie) heeft een gevaarlijke missie voor hem. En o ja: hij is een androïde.

Trailer 

Dankzij veel special effects, futuristische actiescènes en een mooie rol voor Anthony Mackie hoef je je tijdens Outside the wire geen moment te vervelen. Let ook op de fijne schurkenrol van Pilou Asbaek, de Deense acteur die je kent uit Game of thrones (als Euron Greyjoy) en Borgen (als Kasper Juul). Hier onder zie je alvast de trailer.

 
 

Outside the wire

actie | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie