Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Oogstrelende Disney-film Strange World nu te huur bij Pathé Thuis

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Disney creëerde voor Strange World een wondere wereld met rare wezens. En het is ook nog de eerste Disney-film met een homoseksuele puber in de hoofdrol. Zien? Je kunt de film vanaf vandaag huren bij Pathé Thuis vanaf 4,99 euro.

Maak gratis een account aan: bij Pathé Thuis betaal je alleen voor wat je écht wilt zien. 

Vliegende vissen, een blauw beest met veel armen, allemaal gehuld in een rode nevel. Disney heeft met Strange World een haar best gedaan om er een prachtig schouwspel van te maken. Je komt als kijker ogen te kort. 

De familie Clade

Ethan Clade is een vrolijke homoseksuele puber en telg uit een familie van beroemde ontdekkingsreizigers. De Clades wonen in Avalonia, een wereld die draait op stroom afkomstig van een groene plant die ooit werd ontdekt door Searcher Clade, de vader van Ethan. 

Pando zoeken

Maar de laatste tijd gaat het een stuk minder met de plant die pando heet en dreigt de energie op te raken. Reden voor de baas van Avalonia om de familie Clade op onderzoek uit te laten gaan. Hoe kan de plant en daarmee de stroomvoorziening van Avalonia gered worden? 

Wondere wereld

De ontdekkingsreizigers dalen af naar de wereld onder Avalonia waar ze de wondere wereld met de rare wezens ontdekken. 

Strange World gaat over de manier waarop de mens met de aarde omgaat maar de film snijdt ook hele menselijke problemen aan. En dan vooral de soms moeizame band tussen vaders en zonen. 

Jake Gyllenhaal

In de originele versie doen aardig wat bekende stemmen mee. Jake Gyllenhaal speelt Searcher Clade, de stem van zijn vader Jaeger is van Dennis Quaid en Lucy Liu is de baas van Avalonia. In de Nederlandse versie kun je o.a. stem van Simone Weimans herkennen. 

Je kunt vanaf vandaag gewoon vanaf de bank naar Strange World kijken. En dat al vanaf 4,99 euro. 

Meld je hier gratis aan: en huur je eerste film voor maar €1,99