Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nooit gehoord van BLACKPINK? Je mist wat!

Films | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

BLACKPINK is groot. Heel groot. De Zuid-Koreaanse K-meidenpopgroep breekt record naar record en heeft nu ook een eigen documentaire op Netflix, BLACKPINK: Light up the sky.

Dit is hoe populair BLACKPINK is: In 2019 waren ze de eerste K-pop-artiesten die optraden op het Amerikaanse festival Coachella. De groep heeft 15 miljoen volgers op Spotify. Deze zomer wisten ze ook YouTube te breken. Hun nieuwe single How you like that werd binnen 24 uur 95 miljoen keer bekeken. Gelukkig is er nu deze Netflix-documentaire zodat je na afloop meteen alles weet. 

Dua Lipa

De meidenband bestaat uit Jennie, Rosé, Jisoo en Lisa en zij zijn zeker niet alleen maar populair in Azië. Ze werkten al samen met Dua Lipa (Kiss and make up) en Lady Gaga (Sour candy), die de groep zelf benaderde voor een duet omdat ze een groot fan is. BLACKPINK heeft tot nu toe twee albums gemaakt. BLACKPINK in your area in 2018 en The album in 2020. 

Ddu-du du-du

Hun hits dragen namen als Boombayah, Whistle, Playing with fire, Ddu-du du-du, How you like that en Ice cream waarop superster Selena Gomez ook nog een deuntje meezingt. 

Geen plastische chirurgie

Het is niet alleen maar feest wanneer je in BLACKPINK zit. Het management heeft de vier dames namelijk nogal wat restricties opgelegd. Ze mogen niet daten zonder toestemming, drinken is ook net als roken, uitgaan, tatoeages of plastische chirurgie.

Light up the sky

In de documentaire BLACKPINK: Light up the sky zien we hoe de band zo groot is geworden. Met interviews, de auditie-tapes, veel achter de schermen-beelden en optredens. 

Guidinc. organiseert binnenkort de Guidinc. Streaming Video Awards, de allereerste Nederlandse publieksprijzen voor de beste series en films. En we hebben ook nog een paar andere bijzondere categorieën in petto. Doe je ook mee?

IK WIL ALLES WETEN OVER DE GUIDINC. AWARDS

BLACKPINK: Light Up the Sky

documentaire | film | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie