Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Ho, ho, ho! Alle nieuwe kerstfilms op Videoland

Films | 6 maanden geleden | Irma Tomas

Videoland heeft een hele reeks nieuwe kerstfilms online gezet waarmee je je lol voorlopig op kunt. Kom maar op met die kerst!

A Christmas in Tennessee

Alison heeft een kleine bakkerij in een bergdorpje in Tennessee. Een charmante vastgoedontwikkelaar wil het dorpje opkopen om er een skiresort van te maken. De inwoners zullen moeten samenwerken om dat te voorkomen. Ze krijgen hulp van een onverwachte bezoeker.

Zet A Christmas in Tennessee op je kijklijst

 

A princess for Christmas

Het leven van Jules Day staat volledig op zijn kop als ze noodgedwongen de zorg voor haar neefje Milo en nichtje Maddie op zich neemt. Nu, een jaar later, is haar leven nog steeds een chaos, maar is ze vastbesloten de kinderen een fijne kerst te bezorgen.

Zet A princess for Christmas op je kijklijst


A very country Christmas

Jeanette Williams is een drukke alleenstaande moeder met een dochter. Ze doet haar best het leven voor haar en haar dochter zo goed mogelijk te maken. Wat Jeanette niet weet, is dat er in de omgeving een beroemde man verblijft. Hij wil even ontsnappen aan de roem en paparazzi en tot rust komen.

Zet a very country Christmas op je kijklijst

 

Back to Christmas

Ali, bedroefd over de zoveelste eenzame kerst, ontmoet de eigenzinnige en pittige Ginny bij een diner op kerstavond. Ali vertelt Ginny dat ze vorig jaar op oudejaarsavond zou trouwen, maar de relatie in de loop van de vakantie stuk liep. Wanneer Ali uitlegt dat ze er alles voor over zou hebben om terug in de tijd te gaan, vertelt Ginny haar dat mensen soms wél een tweede kans krijgen. Ali ontwaakt de volgende morgen en merkt dat het de kerst van vorig jaar is.

 


Beverly Hills Christmas

Met de hulp van een beschermengel komt een verwend en rijk meisje tot de ontdekking dat echte waarde gevonden kan worden in het helpen van anderen en niet in materiële dingen.

Zet Beverly Hills Christmas op je kijklijst


Christmas Cupcakes

Vlak voor de feestdagen overlijdt de vader van Mary en Kristie. De zussen kunnen het niet goed met elkaar vinden, maar zullen nu moeten samenwerken om de familiebakkerij te redden. Om het bedrijf in de spotlights te zetten, besluiten ze mee te doen aan een bakwedstrijd.

Zet Christmas Cupcakes op je kijklijst


Christmas Jars

De jonge Hope wil het maken als journalist, maar haar leven kent op dit moment vooral tegenslagen. Tot het moment dat ze een pot met geld vindt bij haar voordeur. Ze is vastbesloten om de gulle gever te vinden en er een goed verhaal over te schrijven!

Zet Christmas Jars op je kijklijst


Finding Father Christmas

Miranda heeft een hekel aan de feestdagen. Haar moeder overleed toen ze nog klein was en haar vader heeft ze nooit gekend. Vlak voor kerst krijgt ze een tip over hem en gaat ze op onderzoek uit. Ze komt terecht in een klein stadje, waar ze sympathieke Ian ontmoet. Hij wil haar een leuke kerst bezorgen en introduceert haar bij de familie Whitcomb. Miranda vermoedt dat dit haar échte familie is.

Zet Finding Father Christmas op je kijklijst

A Christmas in Tennessee

komedie | film | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie