Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

We horen de jingle bells al! Alle nieuwe kerstfilms op Netflix in 2021

Films | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De kerstkalender van Netflix loopt al weer aardig vol. Dit zijn de releasedata van alle kerstfilms die de streamingdienst in 2021 op het programma heeft staan.

5 november: Love Hard

Nina Dobrev, vooral bekend van The Vampire Diaries, speelt Natalie, een hopeloze romanticus die nogal ongelukkig in de liefde is. Maar wanneer ze via een dating-app gematched wordt met de knappe Tag (Darren Barnet uit Never Have I Ever), besluit ze naar de andere kant van het land te vliegen om hem te verrassen. Daar aangekomen ontdekt Natalie dat ze is gecatfished door de minder knappe vriend van Tag, Josh (Jimmy O. Yang).7 november: Father Christmas Is Back

Vier zussen en hun gezinnen komen in deze komedie samen voor kerst op een prachtig landgoed in Engeland. Maar een heleboel misverstanden en ongelukjes rakelen een lang geleden verborgen geheim op dat de familie lang geleden uit elkaar rukte. Kelsey Grammer, Elizabeth Hurley en John Cleese spelen de hoofdrollen.

17 november: Christmas Flow

Een rapper en een journalist verschillen als dag en nacht. Maar met Kerstmis gebeuren er magische dingen, en dus bloeit er een onwaarschijnlijke romance tussen de twee. Deze serie is heerlijk kerstkijkvoer voor wie zijn romantiek graag tot zich neemt met wat rap en hiphop. 18 november: The Princess Switch 3: Romancing the Star

Vanessa Hudgens krijgt het weer bijzonder druk in dit derde deel wanneer een kostbaar voorwerp wordt gestolen. Koningin Margaret roept de hulp in van prinses Stacy en nicht Fiona (alle drie gespeeld door Vanessa Hudgens). Er zitten ook nog een knappe man en natuurlijk weer een ruil in de film.  24 november: A Boy Called Christmas

Maggie Smith en Michiel Huisman een paar van de hoofdrollen in deze grootse kerstfilm. A Boy Called Christmas laat zien hoe het feest ooit begon met het jongetje Nikolas die op zoek gaat naar zijn vader en terecht komt in een land met magische wezens. 

 

24 november: Robin Robin

Kerstspecial met Robin de Roodborst die als baby per ongeluk op een stortplaats terechtkomt waar ze wordt grootgebracht door een liefhebbende muizenfamilie. Als Robin ouder wordt, krijgt ze in de gaten dat ze anders is dan de rest. Ze besluit aan haar familie te bewijzen dat ze toch echt een geweldige muis is. 

26 november: A Castle For Christmas

Een schrijfster (Brooke Shields) reist naar Schotland omdat ze een klein kasteel wil kopen. Maar de chagrijnige eigenaar wil zijn huis niet verkopen aan een buitenlander. Wanneer ze tot een compromis proberen te komen, gebeurt er iets wat ze beiden niet zagen aankomen. 

2 december: Single All the Way

Overtuigde vrijgezel Peter (Michael Urie) overtuigt zijn beste vriend Nick net te doen alsof hij zijn vriendje is zodat zijn familie niet meer aan zijn kop zeurt. maar wanneer de moeder van Peter een blind date voor hem regelt met haar knappe trainer, loopt alles in het honderd.  

3 december Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas
Shaun the Sheep krijgt zijn eigen kerstspecial waarin hij op zoek gaat naar zijn verdwenen neef Timmy.  

6 december: David and the Elves

Nadat David met zijn ouders naar de grote stad is verhuisd, is de kerstsfeer ver te zoeken. Iedereen heeft het veel te druk. Samen met Albert the Elf besluit David daar iets aan te doen. Een groot avontuur volgt. 

16 december: A California Christmas: City Lights

Het vervolg op A California Christmas waarin we Callie en Joseph een jaar later terugzien. Ze runnen nu een nadat melkveebedrijf en wijnmakerij, maar hun romance wordt bedreigd wanneer zakelijke en familieverplichtingen Joseph terugroepen naar de stad.

24 december: 1000 Miles from Christmas

Spaanse kerstfilm over Raúl die kerst haat omdat hem dan altijd vreselijke dingen overkomen. Normaal gesproken spendeert hij zijn kerst op een strand ver weg maar dit jaar moet hij van zijn baas op zakenreis naar een stadje dat helemaal in kerstsferen in. Tot overmaat van ramp moet hij zijn accommodatie ook nog delen met lokale lerares Paula.  

Love Hard

Romantiek | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie