Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Dit is allemaal nieuw op Videoland in december

Films | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Universal Pictures
©
Foto: Universal Pictures

Videoland pakte in december al uit met Meisje van Plezier, maar het heeft nog meer nieuws in petto in deze decembermaand. Kijk maar.

Jurassic World (2015)

Dinosaurussen en nog meer dinosaurussen. Videoland zet in een keer alle vier de Jurassic Park-films online. Te beginnen met de allereerste uit 1993 en eindigend met de meest recente met Chris Pratt in de hoofdrol. 

De andere zijn natuurlijk Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III.

Zet Jurassic world op je kijklijst

Het doet zo zeer

Schrijfster Heleen van Royen filmde voor deze documentaire een jaar hoe haar 84-jarige moeder door beginnende dementie van hulp afhankelijk raakt. Een niet zo vrolijk onderwerp maar Van Royen probeert het luchtig te houden. 

Creed II - 2018

Het vervolg op deel 1 uit 2015 waarin Sylvester Stallone zijn bekende personage Rocky Balboa weer eens uit de kast haalt. Oude vijand Ivan Drago en diens zoon Viktor dagen wereldkampioen boksen Adonis Creed uit voor een nieuw gevecht. En Apollo voelt daar wel wat voor. Zijn vader werd immers doodgeslagen door Ivan. 

Zet Creed 2 op je kijklijst

Temple seizoen 1

De gerespecteerde chirurg Daniel Milton komt in Temple in de wereld van de criminaliteit terecht wanneer zijn vrouw ernstig ziek wordt en hij extra geld probeert te verdienen in een illegale kliniek. Carice van Houten speelt zijn ex en collega. Temple is zeer spannend dus de moeite waard om te proberen.

Zet Temple op je kijklijst

Lotte seizoen 1 (iedere maandag een nieuw seizoen)

John de Mol vernederlandste in 2006 de Colombiaanse telenovelle Yo soy Betty, over de  Betty in Lotte, het lelijke eendje dat uitgroeit tot een mooie zwaan. Lotte liep meer dan 200 afleveringen dus het werd best een succes. 

Pitch Perfect (2012) en Pitch Perfect 2 (2015) - 19 december

Rebel Wilson en Anna Kendrick zijn de sterren in Pitch perfect, een hele leuke komedie over twee zanggroepen die in een zware concurrentiestrijd zijn verwikkeld met elkaar. 

Zet Pitch perfect op je kijklijst
Zet Pitch perfect 2 op je kijklijst

Star Trek: Into darkness (2009) - 23 december 

Alweer de twaalfde Star Trek-film. Deze keer wordt de bemanning van de Enterprise teruggeroepen naar de Aarde, waar blijkt dat Starfleet is aangevallen door de griezel Kahn. Kirk en de rest beginnen een klopjacht op de levensgevaarlijke dader. Chris Pine en Zachary Quinto spelen de hoofdrollen. 

Zet Star Trek: Into the darkness op je kijklijst

 

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie