Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuw op SkyShowtime: De vermakelijke horrorfilm M3gan

Films | 2 maanden geleden | Esther Hut

Meet Chuckie 2.0, maar dan levensecht! De angstaanjagende film M3gan is nu te zien op SkyShowtime.

De film is gebaseerd op een verhaal van horrormeester James Wan, die ook verantwoordelijk is voor Malignant, Saw, Insidious en The Conjuring-reeks.

M3gan

De negenjarige Cady wordt in één klap wees als haar ouders verongelukken. Ze trekt daarom in bij haar alleenstaande tante Gemma (Allison Williams). Alleen veel tijd heeft Gemma niet om er voor haar nichtje te zijn. Ze is namelijk erg druk met haar carrière als briljante roboticus bij een speelgoedbedrijf, maar eigenlijk komt deze baan best wel goed van pas in dit geval.

Gemma heeft door middel van kunstmatige intelligentie een levensgrote pop ontwikkeld met de naam M3gan. Het lijkt het perfecte idee: een pop dat een kind vermaakt, opvoedt en beschermt. Alleen loopt het in dit geval helemaal mis als de programmering op hol slaat. M3gan is niet meer die brave pop waar je gezellig mee speelt en praat, maar je juist de stuipen op het lijf jaagt.

Genieten is de film zeker, met zelfs een vleugje humor erbij. Maar na het kijken van M3gan zal je waarschijnlijk niet snel meer een pop kopen voor je kind...

M3gan is vanaf nu exclusief te zien op SkyShowtime.