Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuw op Pathé Thuis: de actiethriller Morbius met Jared Leto

Films | 1 maand geleden | Judith Regeling

©
Foto: CTMG
©
Foto: CTMG

Wie zin heeft in een keiharde actiefilm, zit vanaf vandaag goed bij Pathé Thuis. Op de streamingdienst van Pathé huur je nu namelijk de spannende film Morbius.

Kijk nu: Morbius (2022) bij Pathé Thuis  

In de nieuwe actiethriller Morbius ontpopt Oscar-winnaar Jared Leto zich als een van Marvels meest intrigerende personage: antiheld dr. Michael Morbius, een wetenschapper die het duidelijk even niet voor de wind gaat. Hij is namelijk ernstig ziek en kampt met een zeldzame bloedaandoening. Maar bij de pakken neer gaan zitten is niet aan hem besteed. Hij is er immers op gebrand om de ziekte te overwinnen en anderen die er ook aan lijden te helpen, en gaat daarvoor ver. Veel te ver.

Meld je hier gratis aan: en huur je eerste film voor maar €1,99. 

Morbius (2022)

Wanhopig neemt hij namelijk een iets te grote gok met het experimentele geneesmiddel vampirisme. Wat in eerste instantie een groot succes lijkt, blijkt al snel een remedie te zijn die mogelijk nog erger is dan de ziekte. Voordat hij het weet, moet hij dus niet alleen een manier vinden om zichzelf en de andere patiënten beter te maken, maar ook te strijden tegen de rest van het kwaad.

Benieuwd of hem dit lukt? Morbius is vanaf 30 juni te huur bij Pathé Thuis. Kopen is ook mogelijk.