Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Ziggo en Amazon Prime

Films | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Wat voor nieuws kun je volgende week kijken op de verschillende streamingdiensten? Wij zetten de hoogtepunten voor je op een rij.

vrijdag 2 oktober

Emily in Paris op Netflix

De nieuwe serie Emily in Paris is ontsproten aan het brein van Darren Star, de man achter Sex and the city, Beverly Hills 90210, Melrose Place en Younger. Lily Collins speelt de jonge Emily Cooper uit Chicago, een marketing director die naar Parijs wordt gestuurd voor haar droombaan. Daar probeert ze carrière te maken en wat nieuwe vrienden te scoren. Emily spreekt alleen geen woord Frans, wat het leven niet gemakkelijker maakt. 

Zet Emily in Paris op je kijklijst


Song Exploder op Netflix

Artiesten ontleden hun eigen nummers in deze documentaireserie. Aan bod komen o.a.: Alicia Keys met 3 hour drive, R.E.M. met Losing my religion, Lin-Manuel Miranda met Wait for it uit de musical Hamilton en Ty Dolla $ign met L.A.

 

Vampires vs. The Bronx op Netflix

Drie kinderen uit The Bronx ontdekken in deze horrorkomedie dat hun buurt wordt overgenomen door vampiers en dat laten ze niet op zich zitten. 

Zet Vampires vs. The Bronx op Netflix


The walking dead: world beyond op Amazon Prime Video

Na Fear the walking dead krijgt de Walking dead-franchise nog een tweede spin-off. The walking dead: world beyond begint tien jaar na de gebeurtenissen die de zombie-apocalyps in gang zetten. De serie volgt een aantal jonge hoofdrolspelers die opgroeien in een totaal veranderde wereld. In de trailer zitten wat interessante hints naar de eerdere series.


Maandag 5 oktober

Warrior op HBO Ziggo

Bruce Lee zelf bedacht deze serie waarin een jonge Chinees arriveert in het San Fransisco van de jaren vijftig alwaar de bendes welig tieren. Hij wordt ingelijfd door een van de bendes omdat hij nogal een kung fu-meester is. Intussen probeert hij ook nog zijn vermiste zus te vinden. Warrior werd gemaakt door de maker van de geweldige serie Banshee.

Zet Warrior op mijn kijklijst


Agents of chaos op HBO Ziggo

Tweedelige documentaire over de Russische beïnvloeding op de Amerikaanse verkiezingen in 2016. Hoe voorkomen de Amerikanen hetzelfde bij de nieuwe verkiezingen op 3 november?

Zet Agents of chaos op je kijklijst


Vrijdag 9 oktober 

The haunting of Bly Manor op Netflix 

Van de makers van The Haunting of Hill House is dit het vervolg. De hoofdrol is weer voor Henry Thomas in de rol van Henry Wingrave. Hij huurt na de tragische dood van zijn au pair een nieuwe nanny in om voor zijn neefje en nichtje te zorgen. Samen met de huishoudster, de kok en de tuinman woont het gezelschap op Bly Manor, een landgoed waar doodgaan niet per se betekent dat je er niet meer bent....