Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Disney+ en Prime Video

Films | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Welke films en series verschijnen er de komende tijd op de streamingdiensten? We geven een overzicht van de belangrijkste nieuwkomers in de komende tien dagen.

Dinsdag 24 november

Hilbilly Elegy op Netflix

Het verhaal van drie generaties uit de Amerikaanse Appalachen wordt verteld door het jongste lid van de familie, een student van de universiteit van Yale die terugkeert naar zijn geboorteplek. De film is gebaseerd op de bestseller van J.D. Vance en is in goede handen bij Ron Howard (foto) die verantwoordelijk is voor pareltjes als A beautiful mind en Rush. Amy Adams, Glenn Close en Freida Pinto spelen de hoofdrollen.
 
 
 

Woensdag 25 november 

The Christmas Chronicles 2 op Netflix

Kurt Russell en Goldie Hawn kruipen na het succes van deel 1 wederom in de huid van mr. en mr. Claus (de kerstman en zijn vrouw). In deel 1 moesten ze kerst redden en nu is dat weer het geval wanneer een onverlaat genaamd Belsnickel roet in het eten wil gooien. 
 
 
 

Donderdag 26 november

Uncle Frank op Prime Video

Paul Bettany en Sophia Lillis spelen de hoofdrollen in deze film van Alan Ball (Six feet under). Beth (Lillis) verhuist in 1973 van het platteland naar New York om te gaan studeren aan de universiteit waar haar oom Frank (Bettany) lesgeeft. Al snel ontdekt ze dat Frank homoseksueel is en dat hij zijn vaste partner Walid al heel lang verborgen houdt.
 
 


Vrijdag 27 november

Virgin River seizoen 2 op Netflix

Verpleegkundige Melinda Monroe verhuisde in het eerste seizoen van Los Angeles naar het kleine dorpje Virgin River om opnieuw te beginnen. Maar Mel moet eerst haar eigen problemen zien op te lossen voordat ze het plaatsje haar thuis kan noemen.
 
 
 
Vrijdag 27 november 

Black Beauty op Disney+

In een nieuwe versie van het paardenverhaal Black Beauty moet tiener Jo Green verhuizen naar de boerderij van haar oom John. Ze kent niemand in deze vreemde omgeving, maar al snel sluit ze vriendschap met een prachtige zwarte merrie, die ze Black Beauty noemt. Als het paard wordt verkocht, zet Jo alles op alles om bij haar te kunnen blijven. Kate Winslet is de voice over. 
 
 
 
 
 
Vrijdag 27 november

Over Christmas/Überweihnachten op Netflix

In deze Duitse serie reist Bastian (Luke Mockridge) naar zijn ouders. Daar komt hij erachter dat zijn broer inmiddels een relatie heeft met zijn ex… Vrolijk kerstfeest! Daarbij komt zijncarrière als muzikant komt maar niet van de grond en het vooruitzicht om na de breuk met zijn vriendin Fine (Cristina do Rego) een nogal deprimerend kerstfeest te moeten vieren, trekt de stemming alleen nog maar meer naar beneden.
 
 
Dinsdag 1 december 

The walking dead 10 op Netflix

Eindelijk komt dan het eerste deel van het tiende seizoen op Netflix. Begin 2021 worden de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen uitgezonden bij FOX, maar of die afleveringen dan ook meteen op Netflix komen, is niet bekend. 
 
 
 
Vrijdag 4 december 

Mank op Disney+

Voor de filmfanaten is dit een van de grote knallers op Netflix dit jaar. Mank vertelt het verhaal van Herman J. Mankiewicz, de scenarist van Citizen Kane. Deze klassieker wordt in kennerskringen wel gezien als de beste film aller tijden. Gary Oldman (Darkest hour) speelt de titelrol en de David Fincher (The social Network) regisseerde deze filmbiografie.
 
 
 
Vrijdag 4 december 

Selena op Netflix

De Mexicaans-Amerikaanse zangeres Selena heeft grote dromen en zet alles op alles om een ster te worden. Daarvoor moet ze moeilijke keuzes maken, maar dankzij de steun van haar familie slaat ze zich overal doorheen. Selena is een hartverwarmende serie, gebaseerd op het levensverhaal van de jong gestorven Selena Quintanilla, hier gespeeld door Christian Serratos (Rosita uit The walking dead).
 
 
 
 
Vrijdag 4 december 

Godmothered op Disney+

Kerstkomedie waarin Eleanor (Jillian Bell) een jonge, onervaren fee in opleiding besluit om de wereld te laten zien dat mensen nog steeds feeën nodig hebben. Eleanor vindt een oude zoekgeraakte brief van een 10-jarig meisje in nood, spoort haar op en ontdekt dat deze Mackenzie (Isla Fisher), nu een 40-jarige alleenstaande moeder is die een paar jaar geleden haar man heeft verloren. Eleanor besluit om Mackenzie een geluks-make-over te geven, of ze daar nu zin in heeft of niet.