Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Disney+ en Prime Video

Films | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Welke films en series verschijnen er de komende tijd op de streamingdiensten? We geven een overzicht van de belangrijkste nieuwkomers in de komende tien dagen.

Dit zijn de nieuwe titels vanaf 17 november

Woensdag 11 november

Noelle op Disney+

Anna Kendrick, Bill Hader en Shirley MacLaine spelen de hoofdrollen in de kerstfilm Noelle die het verhaal vertelt van de familie Kringle. De Kringles brengen al generaties lang kerstmannen voort. En wanneer de vader van Noelle en haar broer Nick overlijdt, is Nick aan de buurt. Omdat Nick nogal gestresst raakt van dat idee, neemt hij even tijd voor zichzelf. Om vervolgens niet meer terug te komen. En dus moet Noelle hem opsporen voor het kerst is. 
 
 
 
Donderdag 12 november 
 

Jingle Jangle: A Christmas Journey op Netflix

Dit is de film waarin Netflix het meeste geld heeft gestoken dit jaar. Speelgoedmaker Jeronicus gaat met hulp van zijn kleindochter op zoek naar een leerling die een van zijn uitvindingen heeft gestolen. O.a. John Legend en Usher schreven liedjes voor dit kerstsprookje. 

Zet Jingle Jangle: A Christmas Journey op je kijklijst


Donderdag 12 november

The life ahead (La vita davanti a sé) op Netflix

Sophia Loren (86) speelt Madame Rosa - een overlevende van de Holocaust die nu een opvang runt. Ze neemt de Senegalese moslimjongen Momo (Ibrahima Gueye) in huis nadat hij haar op straat heeft beroofd. Beiden gaan gebukt onder hun traumatische verleden, maar gaandeweg ontstaat een bijzondere band.

Zet The Life Ahead op je kijklijst


Vrijdag 13 november

Greenland op Prime Video

Gerard Butler speelt John Garrity die na een wereldwijde catastrofe slechts vier dagen de tijd heeft om zijn gezin in veiligheid te brengen. Hij moet ze van New York naar een geheime militaire bunker in Groenland brengen. Greenland zou eigenlijk in de Nederlandse bioscoop hebben moeten draaien maar gaat dankzij corona direct naar een streamingdienst.


Zondag 15 november

The Crown op Netflix

Seizoen 4 speelt zich af in de jaren zeventig en tachtig. Margaret Thatcher (Gillian Anderson) én prinses Diana (Emma Corrin) spelen hoofdrollen in dit nieuwe seizoen. En vooral de relatie tussen prins Charles en Diana wordt uitgediept inclusief hun sprookjeshuwelijk in 1981.

Zet The Crown op je kijklijst


Maandag 16 november 

Utopia Falls op Videoland

Tienerserie die zich afspeelt in een verre toekomst, waarin de laatste overlevenden van een grote oorlog samen onder een koepel wonen. De mensen aan de macht hebben de stad onderverdeeld in vier sectoren en elk jaar wordt er voor tieners een grote dans- en muziekwedstrijd gehouden. Een groep deelnemers komt in een archief oude muziek tegen van o.a. Busta Rhymes. 


Dinsdag 17 november 

We are the champions op Netflix

Documentaireserie over de meest gekke wedstrijden ter wereld. Zoals daar zijn: kaas rollen, chili eten, fantasy haar stylen, yo-yo wedstrijden, hondendansen en kikkerspringen. 

Zet We Are the Champions op je kijklijst


Vrijdag 20 november

Voices of fire op Netflix

Bisschop Ezekiel Williams wil een nieuw gospelkoor beginnen in Virginia Beach in deze documentaire en houdt daarom audities. Hij krijgt hulp van zijn neef, ene Pharrell Williams.

 

Welke serie is beter: KLEM of Undercover? Stem op je favoriete film, serie  en quote voor de Guidinc. Streaming Video Awards! 

Stem hier!

The Crown

historisch | serie | 2016

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie