Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Disney Plus, Videoland en Prime Video

Films | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Welke films en series verschijnen er de komende tijd op de streamingdiensten? We geven een overzicht van de belangrijkste nieuwkomers van de komende tijd. 

Woensdag 28 oktober 

Nobody sleeps in the woods tonight op Netflix

Poolse film over een groep aan technologie verslaafde tieners die moet afkicken in een offline-kamp, maar de gevaren die gevaren die zich aldaar in de bossen schuilhouden, zijn veel enger dan Facebook en Twitter samen.


Holidate op Netflix

Kerstfilm waarin Sloane (Emma Roberts) single is. Daar heeft ze geen problemen mee, maar de rest van de familie wel. Jackson (Luke Bracey) heeft hetzelfde probleem en dus besluiten ze elkaars nepdate te zijn zodat ze de feestdagen zonder gezeur door komen. En die regeling houden ze de rest van het jaar, tijdens alle andere feestdagen, vol.

Zet Holidate op je kijklijst 


Vrijdag 30 oktober

Truth seekers op Amazon Prime Video

Truth Seekers is een serie over een groepje excentrieke types dat zich parttime bezighoudt met het onderzoeken van een dodelijke samenzwering tegen de mensheid. Dat klinkt komisch en zo is het ook bedoeld, want Truth Seekers is een Amazon Prime Original comedy.

Zet Truth seekers op je kijklijst


His house op Netflix

Horrorfilm over een jong koppel dat vlucht uit oorlogsgebied Zuid-Soedan. Ze komen terecht in een klein dorpje in Engeland, maar daar blijkt het veel enger te zijn dan in het oorlogsgebied waar ze vandaan komen. 

Zet His house op je kijklijst


The Mandalorian seizoen 2 op Disney+

Er is nog niet al te veel bekend over dit tweede seizoen van de Star Wars-spin off. Disney wil alleen dit kwijt: 'The Mandalorian en het kind zetten hun reis voort. Ze nemen het op tegen vijanden, maken vrienden terwijl ze moeten zien te overleven in een gevaarlijk heelal in een tumultueus tijdperk na de ineenstorting van het Galactic Empire.'

Zet The mandalorian op je kijklijst


Dinsdag 3 november 

Liar seizoen seizoen 2 op Videoland 

Serie waarin Lerares Laura Nielson (Joanne Froggatt) niet zeker weet of ze weer wil gaan daten. Dan ontmoet ze de beroemde chirurg Andrew Earlham (Ioan Gruffudd). Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken en er volgt een date met grote gevolgen. Drie weken na zijn verdwijning wordt het lichaam van Andrew in de moerassen van Kent aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf.

Zet Liar op je kijklijst 

 
 
Donderdag 5 november

Carmel: Who killed María Marta? op Netflix

Vierdelige documentaireserie over een van de meest geruchtmakende moordzaken in Argentinië. Op 27 oktober 2002 werd María Marta García Belsunce, een sociologe behorende bij de upper class van Buenos Aires, dood gevonden in haar bad. Haar dood werd eerst afgedaan als een ongeluk, maar tijdens de autopsie werd duidelijk dat ze 5 kogels in haar hoofd had. De grootste verdachte: haar echtgenoot Carlos Carrascosa. Hij werkt mee aan de docu, net als de andere hoofdrolspelers. 
 
 
 
Vrijdag 6 november 

Muppets Now op Disney+

Er zijn geen sketches en liedjes, in Muppets Now zijn onze Muppet-vrienden YouTubers geworden die allemaal eigen shows presenteren. Miss Piggy deelt fitness- en relatietips in haar lifestyle-vlog en dr. Bunsen Honeydew en Beaker doen een soort Mythbusters. Kermit, Fozzie Bear en Gonzo komen slechts af en toe voorbij. 
 
 
 

Vergeet niet te stemmen op de Guidinc. Streaming Video Awards. 

Stem hier!